Beste manier om geld te lenen voor een groeiende onderneming

Beste manier om geld te lenen voor een groeiende onderneming

Een groeiplan is belangrijk, ongeacht de grootte van uw bedrijf of de sector waarin het actief is. Het is een overzicht dat laat zien waar u zichzelf in de komende jaren ziet. Aan het einde van elk kwartaal moet u uw bedrijfsgroeiplan herzien en ervoor zorgen dat u op koers ligt om uw doelstellingen te halen.

1. Geld lenen om inventaris uit te breiden

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw schappen gevuld zijn met de producten die uw klanten willen kopen. Dit is vooral het geval als u van plan bent uw voorraadaanbod in de toekomst uit te breiden. Geld lenen zonder BKR is een goede optie voor u als bedrijf.

Met een zakelijke inventarislening kunt u de fondsen krijgen die u nodig hebt om de kosten van de inventaris te dekken. In de meeste gevallen fungeert de inventaris die u koopt of de inventaris die u in voorraad heeft als onderpand voor de lening. Als u de lening niet terugbetaalt, zal de kredietverstrekker beslag leggen op de inventaris. Door de vergelijker van spaarbuidel te gebruiken kun je gemakkelijk 500 euro lenen op spaarbuidel.nl.

In vergelijking met andere soorten leningen hebben inventarisleningen een kortere looptijd. De looptijd varieert meestal van drie maanden tot drie jaar.

Dit type lening is een goede optie als u eigenaar bent van een detailhandel, groothandel, of speciaalzaak. Als u eigenaar bent van een startup en nog nooit inventaris hebt gekocht in het verleden, zou u beter af zijn met een zakelijke creditcard, omdat inventaris leningen zijn bedoeld voor bedrijven met een geschiedenis van het kopen van inventaris.

2. Financiering van machines of kleding

Het maakt niet uit in welke branche uw bedrijf actief is, u bent waarschijnlijk afhankelijk van apparatuur om uw producten en diensten te leveren. Of het nu gaat om een oven, computer, tractor, kraan, of een ander type van apparatuur of zware machines, een apparatuur lening kan een goede keuze zijn.

Leningen voor apparatuur zijn precies zoals ze klinken; ze bieden bedrijfseigenaren geld om de kosten van nieuwe apparatuur of vernieuwde apparatuur te dekken.

De meeste online kredietverstrekkers vereisen een aanbetaling en bieden een lening bedragen die variëren van 70% tot 100% van de kosten van de apparatuur. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze u vragen om een offerte voor de apparatuur, zodat ze weten hoeveel geld om u te lenen.

De apparatuur zal dienen als onderpand, dus als u in gebreke blijft op uw lening, zal uw financier de apparatuur weer in bezit nemen. Het is belangrijk op te merken dat in tegenstelling tot andere soorten flexibele zakelijke leningen, leningen voor apparatuur alleen gebruikt mogen worden voor apparatuur.

3. Leningen voor vastgoed

Onroerend goed leningen zijn ideaal voor groei als ze u kunnen helpen veroorloven uitgaven, zoals:

  • De aankoop van een commercieel pand
  • Renovatie van een pand dat je al bezit
  • Herfinanciering van bestaande vastgoedschuld

Gelukkig zijn er vele soorten vastgoedleningen tot uw beschikking, waaronder permanente leningen, SBA-leningen, overbruggingsleningen en hard geld leningen. De voorwaarden variëren van kredietverstrekker tot kredietverstrekker en de terugbetalingstermijnen zijn meestal zeer flexibel.

Als u een lening voor onroerend goed afsluit, kunt u ook geld besparen op uw belastingaanslag. Bovendien zult u in staat zijn om eigen vermogen op te bouwen, wat de waarde van uw bedrijf kan verhogen, zolang u uw betalingen op tijd doet. Houd er rekening mee dat als u een vastgoedlening aanvraagt, u waarschijnlijk moet voldoen aan strenge financieringsvereisten en misschien een beetje moet wachten om goedgekeurd te worden.

4. Lenen buiten de bank om

Het kan een uitdaging voor u zijn om goedgekeurd te worden voor een zakelijke lening van traditionele banken. Dit geldt met name als u een startup of een nieuwe bedrijfseigenaar bent, omdat u misschien kredietproblemen hebt, geen onderpand hebt of niet genoeg financiële overzichten hebt.

Leningen van alternatieve kredietverstrekkers kunnen het voor een groeiend bedrijf als het uwe gemakkelijker maken om goedkeuring voor financiering te krijgen. Vergeleken met traditionele zakelijke leningen, bieden alternatieve kredietverstrekkers leningen een snelle en gemakkelijke online aanvraagprocedure, snelle beslissingen en snelle financiering. In feite zijn sommige kredietverstrekkers in staat om binnen 24 uur financiering te verstrekken.

Deze soorten leningen worden meestal aangeboden door particuliere bedrijven die bereid zijn om een kans op bedrijven te nemen. Zij kunnen u goedkeuren voor een aantal alternatieve financieringsmogelijkheden zoals:

  • Lange en korte termijn leningen
  • Zakelijke kredietlijnen
  • Factuur financiering
  • Voorschotten in contanten.

Als u in het verleden problemen hebt gehad om in aanmerking te komen voor traditionele zakelijke leningen, kunnen leningen van alternatieve kredietverleners een haalbare oplossing zijn.

5. Inschakelen van een kredietlijn

Als u een groeiplan hebt, maar niet zeker weet hoeveel het u zal kosten om uw groeidoelstellingen te halen, kan een zakelijke kredietlijn een levensvatbare financieringsoplossing zijn.

Zakelijke kredietlijnen zijn zeer vergelijkbaar met zakelijke creditcards. Na goedkeuring kunt u zo veel of zo weinig geld opnemen als u wilt, tot uw vastgestelde kredietlimiet. De kredietlimiet die u ontvangt, wordt gebaseerd op uw zakelijke en persoonlijke kredietscores en financiële geschiedenis.

Als u een zakelijke kredietlijn neemt, betaalt u alleen het geleende bedrag plus rente terug. Met een zakelijke kredietlijn kunt u cashflowproblemen voorkomen en seizoensgebonden uitgaven in de hand houden. U zult merken dat deze zakelijke financieringsoptie veel flexibeler is dan de andere beste kleine zakelijke leningen.

Back to top