Solana-prijs biedt laatste koopmogelijkheid voordat SOL uitbreekt tot $ 400

Solana-prijs biedt laatste koopmogelijkheid voordat SOL uitbreekt tot $ 400

De Solana-prijs vertraagde de stijging na een massale doorbraak van een cruciale barrière. De huidige neergang zal echter een goede koopkans zijn voor SOL om explosieve groei te zien.

Web3 en initiatief van $ 100 miljoen

Het Solana-ecosysteem is het afgelopen jaar flink gegroeid. Van opbrengstlandbouw, dApps tot NFT’s, talloze projecten maken het leven van gebruikers gemakkelijker, vooral wat betreft gaskosten. Hoewel de vraag lijkt te worden weerspiegeld in de SOL-prijs, worden de fundamenten alleen maar sterker voor het token.

Op een vergelijkbare manier kondigden Solana Ventures en mede-oprichter van Reddit Alexis Ohanian’s Seven Seven Six op een Solana-conferentie aan dat ze $ 100 miljoen zouden toewijzen om de gedecentraliseerde mediaprojecten op Solana te ondersteunen.

Hoewel er al obscure gedecentraliseerde sociale media bestaan, is geen van hen op een niveau dat kan concurreren met de giganten van sociale media. ethereum koers bitvavo bekijken is mogelijk online. FTX CEO Sam Bankman-Fried signaleerde deze steun tijdens het Breakpoint-evenement in Libson, omdat hij verklaarde dat gedecentraliseerde sociale media/Web3 “veel bestaande pijnpunten oplost, die nu op de voorgrond van de samenleving komen.”

 

Solana prijs rommelt

De Solana-prijs werd een paar dagen geleden gezien door een kop-en-handvatpatroon. SOL veroorzaakte echter een uitbraak van 88%, aangezien het op 2 november een dagelijkse afsluiting van meer dan $ 216 produceerde. Deze beweging katalyseerde een bull-rally voor SOL, maar kwam niet verder dan $ 260, wat suggereert dat beleggers winst boeken.

Terwijl de Solana-prijs rond de $ 235 ondersteuningsvloer schommelt, zal een verhoogde verkoopdruk het waarschijnlijk neerhalen om de barrière van $ 216 opnieuw te bezoeken. Als SOL boven dit niveau blijft en een heropleving van kopers ziet, zou dit een perfecte hertest bevestigen en suggereren dat een hogere stap op komst is.

In dit geval kunnen beleggers verwachten dat de Solana-prijs na de swing-high van 6 november op $ 261 zal stijgen en in de richting van het 100% trendgebaseerde Fibonacci-extensieniveau van $ 310 zal gaan. Deze klim zou een stijging van 44% vormen vanaf $ 216. bitcoin kopen ideal betaling is mogelijk online. Het opruimen van deze barrière zal SOL echter naar zijn beoogde doel van $ 407 stuwen, wat neerkomt op een voorschot van 88% van $ 216. In sommige situaties zou SOL deze aanloop kunnen verlengen en het trendgebaseerde Fibonacci-extensieniveau van 161,8% op $ 430 kunnen zetten.

Terwijl de zaken op zoek zijn naar de Etheruem-moordenaar, zal een uitsplitsing van het ondersteuningsniveau van $ 216 een evoluerend verhaal voor SOL suggereren. Als de Solana-prijs een lager dieptepunt produceert onder het psychologische niveau van $ 200, zal dit de bullish-these van de cup-and-handle ongeldig maken. Deze ontwikkeling kan waarschijnlijk leiden tot een potentiële crash naar $ 178 of $ 166 voetsteunen.

 

 

 

 

Back to top