8 Slechte gewoontes die je hairextensions vernietigen

8 Slechte gewoontes die je hairextensions vernietigen

Echt hair extensions zijn prachtige, zachte strengen die als zijde door je vingers glijden. Je geeft veel geld uit aan extensions om ervoor te zorgen dat je altijd die perfecte, prachtige look krijgt. Maar als je merkt dat je haar extensions al een tijdje beschadigd zijn, controleer dan niet alleen de kwaliteit van de haarextensions, maar ook de dagelijkse gewoonten en omgevingsfactoren om je heen.

Misschien bent u de aartsvijand van de haarstukken echt als extensions. . Dus, lees verder om te weten over hen en gewoonten te ontwikkelen die hen op afstand kunnen houden!

Aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de lucht

Smog, rook, dampen, en andere soorten luchtverontreinigende stoffen vestigen zich op je haar extensies en vormen een laag boven hen. Dit belemmert hun uiterlijk en maakt ze er dof en stoffig uitzien. Naast het beschadigen van het uiterlijk van hair extensions, kunnen deze luchtverontreinigende stoffen de extensions uitdrogen. Dus, als je een slechte gewoonte hebt om te roken of je woont in een sterk vervuilde regio, dan is het beter om je extensies altijd te bedekken met een zijden doek en roken te vermijden.

Onjuiste was gewoonten 

Zowel over-was en onder-was je haar extensies kan leiden tot ernstige schade aan hen. Als u uw extensies niet goed wast, dan zullen ze er slecht uitzien, vies zijn, vreselijk ruiken en dof en levenloos lijken. Aan de andere kant, als je de extensions te veel wast, dan zal dit het vocht eruit onttrekken en ze droog maken. Dus, de beste uitweg is om je extensies te wassen een keer in een week om hun goede gezondheid en uitstraling te behouden.

Het gebruik van harde en over-drogende producten

Uw haar stylist moet hebben geadviseerd u om vocht rijke shampoos en conditioners die parabenen en alcohol-vrij te gebruiken. Het is omdat producten met een hoog alcoholgehalte zijn hard voor de extensies kan resulteren in hun ernstige schade. Dus, zorg ervoor dat u zacht bent voor uw extensies en gebruik sulfaat-vrije en fosfaat-vrije reinigingsmiddelen voor haarextensies. Controleer altijd de etiketten van de producten voordat u ze gebruikt.

Knippen of snijden van de extensies

knippen of trimmen van de extensies is een goede manier om de extensies te onderhouden. Maar overdrijven deze praktijk zal u verlaten met beschadigde haren met een geringe lengte. Als u deze praktijk regelmatig, dan is het essentieel om je haar te hydrateren met behulp van essentiële natuurlijke haaroliën. Dit zal ervoor zorgen dat uw extensies niet beschadigd raken en vrij zijn van alle soorten schadelijke radicalen.

Onjuiste behandeling

U moet hebben gebracht glad, cuticula-vrij, en zijdeachtig haar extensies. Maar als je ze niet goed behandelt, zullen ze pluizig worden, geen glans hebben, en zelfs leiden tot meer klitten. Daarom moet je een zachte aanraking te geven aan uw extensies. Gebruik borstels en kammen met brede tanden. Ook, gebruik bobby pins, elastiekjes, of andere haar styling producten alleen wanneer het uiterst noodzakelijk is, omdat het gebruik ervan kan leiden tot het vallen van de haarextensies.

Het gebruik van Harde Lijmen

Als u een harde lijm gebruikt om uw extensies aan uw haar te plakken, dan zal dit niet alleen de extensies maar zelfs de hoofdhuid beschadigen. Het gebruik van dergelijke lijmen kan resulteren in ernstige schade aan het natuurlijke haar. Het is daarom essentieel dat je lijmen gebruikt waarvan bewezen is dat ze veilig en veilig zijn voor de hoofdhuid. U kunt altijd naar dergelijke producten vragen bij een haarstylist of een expert. Er is een gamma van dergelijke producten beschikbaar, en de deskundigen stellen voor om alleen die producten te gebruiken voor de verlenging.

Het gebruik van ‘hete’ haarstyling producten

Het gebruik van haarstyling strijkijzers, rollers, drogers, en andere soortgelijke producten kunnen de extensies beschadigen en maken ze pluizig. Dergelijke producten hebben een zeer hoge temperatuur, en in plaats van het drogen van de extensies, ze uiteindelijk beschadigen hen. Ook is het mogelijk dat ze kunnen leiden tot binding van synthetische lijm aan de natuurlijke haren, die de situatie zal verergeren. Dus, vermijd het gebruik van producten met een hoge temperatuur als haar pruiken ernstig beschadigd raken, dan zal het moeilijk zijn om ze te verjongen.

Naar aanleiding van een ongezonde voeding

Dieet aan speelt een centrale rol in het beheer van uw haar extensies. Als u consumeren te veel van vette voedingsmiddelen rijk aan vetzuren, dan zal dit maakt je haar broos en zou laten het zwak. Individuen met behulp van haar pruiken worden voorgesteld om te consumeren een dieet rijk aan Omega-3, dat is een van de belangrijke voedingsstoffen voor het haar. Bovendien kunt u gebruik maken van een niet-vette conditioner elke dag om uw extensies gehydrateerd te houden.

Back to top